header_lampoa_kotimaasta
header_tammikuu2014
takuulampo_header1
takuulampo_header2

Wwf Climate SolverOctopus -lämpöpumppuja on valmistettu vuodesta 1981 lähtien. Monien kehitysvuosien tuloksena on syntynyt ympäristöystävällinen ja kustannustehokas tuote, joka on saanut useita ympäristöpalkintoja.

Tämän esitteen uusinta tuotesarjaa on tehty vuodesta 1991 alkaen. Laitteita on asennettu Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Kanadaan, Baltiaan, Keski-Eurooppaan, Irlantiin sekä Venäjälle.

GrandprixOctopus Ice-Stick -lämpöpummpu on ruotsalainen laite, jota valmistaa Octopus energy Ab. Takuu-Lämpö Oy jälleenmyy laadukasta Octopus-tuoteperhettä!

Kaikkien ilmasta-veteen -lämpöpumppujen "heikoin lenkki" on ulkoyksikkö, joka luonnon armoilla ympäri vuoden ollessaan on rikkoutumisherkkä. Jään muodustuminen ulkoyksikön pinnalle tukkii virtauksen ja se on erikseen sulatettava pois, mikä taas vaatii energiaa.

EnergiaIce-Stick -lämpöpumppu poistaa edellä kuvatun ongelman patentoimallaan passiivihöyrystimellä (Ice-Stick), jonka pintaan muodostuva jää luovuttaa sisällä olevaan kaasuun energiaa. Jäätymisestä siis saadaan merkittävää hyötyä vuotuista hyöätysuhdetta ajatellen, koska jäätä tarvitse erikseen sulattaa. Ice-Stick on myös erittäin kestävä ja valmistaja antaakin sille peräti 10 vuoden takuun.

Ice-Stick -lämpöpumpulla lämmittäminen on selvästi kustannustehokkaampaa kuin perinteisillä öljy- ja sähköperusteisilla järjestelmillä, maalämpö- tai ilmasta-veteen lämpöpumpuilla.

On mitattu, että +9 °C vuoden keskilämmöllä Ice-Stick:in vuotuinen antoteho on 25 % parempi, kuin lämpökaivolla varustetulla lämpöpumpulla. Suomen vuotuinen keskilämpötila on n. +6 °C.

Ice-Stick -lämpöpumppu tuottaa ilmaisenergiaa, kun ulkoyksikön alumiiniprofiiliin syötetään matalassa paineessa olevaa kaasua. Ilmassa oleva vesihöyry tiivistyy profiilin pinnalle ja sisällä oleva kaasu höyrystyy sitoen lämmön. Ilmassa oleva vesihöyry jäätyy profiilin pinnalle. Kompressorin avulla nostetaan kaasun energiasisältöä ja johdetaan vaihtimeen, jossa korotettu energia luovutetaan lämmitysverkoston käyttöön.

Octopus Ice-Stick -lämpöpumput on ympäristöystävällisiä, kustannustehokkaita ja pohjoisen olosuhteisiin soveltuvia. Asiakaslähtöisesti suunnitellut ja kokonaisvaltaiset lämpöpumppuratkaisut soveltuvat mihin tahansa uuteen tai vanhaan vesikiertoiseen järjestelmään lämmönlähteeksi sisältäen taloautomaatiojärjestemän.

Octopus Finland Logo

UUTTA NYT Maalämpö

Oilon Home tuo markkinoille kolme uuden tekniikan omaavaa lämpöpumppumallia.
Näitä energiatehokkaita, helppokäyttöisiä ja käyntiääneltään lähes äänettömiä
pumppuja valmistetaan kokoluokissa 6, 8, 10,12 ja 14 kW. Lue lisää!

Energialaskuri Maalämpörahoitus Oilon maalämpö