header_lampoa_kotimaasta
header_tammikuu2014
takuulampo_header1
takuulampo_header2

Suomessa aurinkolämmöllä on mahdollista tuottaa jopa puolet vuotuisesta lämpimän käyttöveden tarpeesta. Aurinkolämpökeräimet voi liittää mihin tahansa vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Keräimiä voi käyttää lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös suorasähkölämmitteisessä talossa.

Auringosta saamme ympäristöystävällistä energiaa lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen edullisesti ja vaivattomasti myös Suomen olosuhteissa. Suurin osa aurinkoenergiasta saadaan talteen kevään ja kesän aikana. Solarpro-aurinkolämpöjärjestelmän voi helposti kytkeä osaksi mitä tahansa vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Oilon Solarpro soveltuu lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös niihin kiinteistöihin, joissa on suora sähkölämmitys.

Solarpro-aurinkolämpöjärjestelmään kuuluu aurinkokeräinten lisäksi pumppu- ja ohjausyksikkö sekä vesivaraaja. Aurinkolämpöjärjestelmän toiminta perustuu keräinten putkissa kiertävän jäätymättömän nesteen lämmittämiseen auringon säteilyenergialla. Kiertoneste luovuttaa lämmön edelleen vesivaraajaan. Solarpro-aurinkokeräimet tuottavat lämpöä automaattisesti aina, kun auringon säteilyä on saatavilla.

UUTTA NYT Maalämpö

Oilon Home tuo markkinoille kolme uuden tekniikan omaavaa lämpöpumppumallia.
Näitä energiatehokkaita, helppokäyttöisiä ja käyntiääneltään lähes äänettömiä
pumppuja valmistetaan kokoluokissa 6, 8, 10,12 ja 14 kW. Lue lisää!

Energialaskuri Maalämpörahoitus Oilon maalämpö